Doe Mee Met!!! Afvallen, conditie opbouwen, meer spiermassa krijgen… Dit kan allemaal bij Aqsasport, en hier zijn we trots op! Fitness helpt je met het bereiken van zo ongeveer elk doel. Zo kun je lekker sporten om gezond te blijven en in vorm te blijven. Maar fitness helpt je ook als je wil afvallen of je spieren wil laten groeien.

Bij Aqsasport voelt elke sporter zich thuis. Dit komt omdat al onze activiteiten altijd ruim opgezet en gezellig ingericht zijn.

Doel van fitness
Tijdens fitness zijn we bezig met het in conditie blijven en het in vorm houden van ons lichaam. Fitness is een uitstekende manier voor het vergroten van de conditie van zowel hart- als bloedvaten. De manier van trainen hangt af van je doelstelling: algemene kracht, uithoudingsvermogen, figuurcorrectie, vetverbranding of van alles een beetje.

Schema’s en fitnessapparatuur
Wij hebben speciale beginners schema’s waarin je wegwijs wordt gemaakt op de verschillende fitness apparatuur. De toestellen zijn bovendien erg makkelijk in gebruik, zo hoef je slechts een pin te verwisselen om de oefening iets te verzwaren of juist te verlichten. Verder zijn er nog de zogeheten free weight oefeningen waarbij je werkt met halters en barbells, waarmee je niet alleen spierverstevigend bezig bent maar ook traint op spiercoördinatie. En tot slot zijn er de cardio machines, bedoeld om het uithoudingsvermogen te verbeteren en de vetverbranding te stimuleren. Voor fitnesstraining kun je 2 dagen per week bij ons terecht.

Je sportieve doel bereiken
Het is de manier van trainen, het programma en bovenal je eigen inzet die bepalen of je vooruitgaat. Onze instructeurs zijn altijd bereid je te helpen om zo jouw sportieve doel te bereiken.

Fitness Kickboxing

HET VERZORGEN VAN GOEDE TRAININGEN STAAT VOOROP!

Aqsasport doet ook mee aan Kickboxing sport voor heren volgens de islamitische manier, voor beginners en gevorderden.

 Fitness Kickboxing Aqsasport

Het reilen en zeilen van een sportschool valt en staat natuurlijk bij de kwaliteit van de docenten en het lesaanbod. Dit omvat veel verschillende elementen, zoals:

  • Een goede lesopbouw
  • Overwicht
  • Het in acht nemen van de veiligheid
  • Variatie in techniek
  • Zorgen dat de trainingspartners gelijkwaardig aan elkaar zijn
  • Een strakke discipline afgewisseld met wat lichtere stof

Kortom, wij zijn van mening dat lesgeven niet zomaar iets is dat je er even bij doet’.